اختتامیه مسابقات ورزشی کارکنان،اعضای هیات علمی و دانشجویان

اختتامیه مسابقات ورزشی کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ با حضور حمید استیلی پیشکسوت باشگاه پرسپولیس و مهدی امیرآبادی پیشکسوت باشگاه استقلال و سیدمهدی ابطحی پیشکسوت تیم ملی عصر روز شنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

🔷 در این مراسم که مسئولان، استادان و دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ حضور داشتند، دکتر جهانیان معاون دانشجویی و فرهنگی طی سخنانی مسابقات ورزشی را بستری برای تشکیل تیم‌های دانشجویی و کارکنان به منظور شرکت در مسابقات کشوری دانشجویان و کارکنان دانشگاه قلمداد کرد. وی تأکید کرد ورزش کمک شایانی به تقویت روحیه، شور و نشاط، شادابی و سلامت جسم و ایجاد خودباوری خواهد نمود. وی افزود ورزش‌های گروهی حس تعامل، همفکری و همکاری را برای رسیدن به هدف‌های والا ایجاد نموده و از خود گذشتگی، جوانمردی و استقامت را در افراد بوجود خواهد آورد.

🔷 لازم به ذکر است، مسابقات دانشجویی و اعضای هیات علمی و کارکنان در ۳ رشته فوتسال، بسکتبال و تنیس روی میز برگزار شد.
در پایان مراسم با حضور حمید استیلی و مهدی امیرآبادی و سید مهدی ابطحی از نفرات برتر و تیم‌های اول تا سوم با اهدای کاپ، مدال و جوایز، تقدیر بعمل آمد.